ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Güney'den araç hırsızlığında aranan zanlı tutuklandı

Güney'den araç hırsızlığında aranan zanlı tutuklandı

Larnaka'da bir galeriden 2 lüks araç çalarak Kuzey Kıbrıs'a geçiren Ali Akçam'ın ardından aranan zanlı olan Gökhan Doğan da tespit edilerek tutuklandı. Doğan dün mahkeme huzuruna çıkarılarak hakkında 2 gün tutukluluk süresi temin edildi.

Yayın Tarihi: 22/08/19 08:02
okuma süresi: 3 dak.
Güney'den araç hırsızlığında aranan zanlı tutuklandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Güvercinlik kavşağında park halinde bulunan EC 644 plakalı aracı sirkat ederek yasa dışı yollardan Güney Kıbrıs'a geçen ve Larnaka'da bir galerinden BMW ile Audi marka lüks araçları sirkat ettikten sonra Kuzey Kıbrıs'a geçiren Ali Akçam'ın ardından aranan zanlı Gökhan Doğan da tespit edilerek tutuklandı. "Sirkat", "Kasti hasar", Mülke tecavüz" ve "Kanunsuz mal tasarrufu" suçlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi'ne çıkarılan zanlı Doğan aleyhinde 2 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

ZANLI DOĞAN SUÇUNU KABUL ETTİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Raif Safa mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Gökhan Doğan'ın 18 Ağustos 2019 tarihinde Ali Akçam ile birlikte Güvercinlik kavşağında park halinde bulunan EC 644 plakalı aracı sirkat ettikten sonra Akıncılar köyüne giderek yasa dışı yollardan Güney Kıbrıs'a geçtiklerini açıkladı.

Zanlının Ali Akçam ile birlikte 19 Ağustos 2019 tarihinde saat 01:30 raddelerinde Larnaka'da Antonakis Chatzlantosis'e ait olan isimsiz galerinin kapalı vaziyetteki demir kapısını kırıp açıktan sonra içeriye girdiklerini belirten Safa, ofiste muhafaza edilen KXZ 003 plakalı BMW ile MXZ 854 plakalı Audi marka araçların kontak anahtarlarını alarak konu araçları sirkat ettiklerini ve yine Akıncılar köyünden Kuzey Kıbrıs'a geçtiklerini açıkladı.

Safa, zanlı Gökhan Doğan'ın ayni gün sirkat ettiği ve kanunsuz olarak tasarrufunda bulundurduğu KXZ 003 plakalı BMW aracı satmak amacıyla Mağusa'da faaliyet gösteren bir makinist garajına giderek konu aracı bırakıp oradan ayrıldığını belirtti. Yine zanlı Doğan'ın, Ali Akçam ile birlikte sirkat ettiği MXZ 854 plakalı Audi marka aracı otobüs terminalinden alarak satmak amacıyla ayni makinist garajına götürdüğü sırada polisleri fark etmesi üzerine MXZ 854 plakalı araçla olay yerinden kaçtığını belirten Safa, polis ile kovalamaca yaşandığını açıkladı. Zanlı Doğan'ın 20 Ağustos 2019 tarihinde tespit edilerek tutuklandığını söyleyen Safa, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirtti.

Yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ifade eden Safa, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.