ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Çalmak kastıyla 100 bin Sterlin talep etmekle suçlanıyor

Çalmak kastıyla 100 bin Sterlin talep etmekle suçlanıyor

Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü'nde daha önceden başkanlık görevini yürüten Şükrü Şemmedi iş insanı Oğuzhan Can'dan haraç istediği iddiası ile tutuklandı.

Yayın Tarihi: 22/08/19 08:09
okuma süresi: 2 dak.
Çalmak kastıyla 100 bin Sterlin talep etmekle suçlanıyor
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü'nde (MTG) bir dönem başkanlık görevini yürüten Şükrü Şemmedi, önceki gün iş insanı Oğuzhan Can'dan çalmak kastı ile 100 bin Sterlin talep ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Zanlı Şemmedi, "Çalmak kastı ile para temini talebinde bulunma" ve "Şiddet tehdidi" suçlamalarıile ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkeme, soruşturma maksatlı zanlının 2 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

"MEMLEKETTE BİRÇOK KÜÇÜK MAFYA VAR"

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Salih Fidan Ersan mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Şükrü Şemmedi'nin 19 Ağustos 2019 tarihinde İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bir cafede Oğuzhan Can ile buluştuğunu söyledi.

Zanlı Şemmedi'nin müşteki Can'a "Bana 100 bin Sterlin vereceksin. Memlekette birçok küçük mafya grupları var. Sen mi ararsın ben mi arayım" diyerek para talep ettiğini açıkladı. Zanlının şikayet üzerine ayni gün tespit edilerek tutuklandığını söyleyen Fidan, zanlının gönüllü ifade vererek müştekiden para istediğini kabul ettiğini ancak tehdit ettiğini kabul etmediğini belirtti.

Fidan, yürütülen soruşturmanın yeni başladığını ifade ederek, zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.