LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa kışa hazırlanıyor

Lefkoşa kışa hazırlanıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) yağmur suyu drenaj ve kaldırım konusundaki yatırımlarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 22/08/19 11:39
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa kışa hazırlanıyor
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) sorunsuz bir şehir yaratmak amacı ile şehirdeki üst yapı ve altyapı yatırımlarına üç farklı çalışma ve yarım milyon TL'nin üzerinde kendi özkaynak yatırımıyla devam ediyor.

Bu kapsamda "Okullar Yolu Sokak kısmi ve Şht. Sıtkı Hasan Sokak" ile "Kemal Şemiler Caddesi kısmi ve Mehmet Erden Sokak"'ta yağmur suyu drenaj yapımı ihalesi sonuçlandırıldı. İki farklı ihaleyi kazanan Tarmac Asfalt Beton İnşaat Limited ve Sütçüoğlu Limited ile sözleşmelere LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve şirketlerin yetkilileri imza attı. İhale kapsamında çalışmalar 14 Eylül tarihinde tamamlanacak.

Üst yapı yatırımı olarak da "Kızılay Sokak Kısmi Kaldırım İşleri" için de Sütçüoğlu Limited ile imzalanan sözleşme kapsamında çalışmalara 26 Ağustos tarihinde başlanacak.

HARMANCI:"KIŞ AYLARI ÖNCESİ ALTYAPI YATIRIMLARIMIZI YAPIYORUZ"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı Sütçüoğlu Limited ile imzalanan ilk ihale ile şehit çocuğu arsalarında kış aylarında oluşan yağmur suyu sorununu ortadan kalkacağını, Tarmac Limited ile imzalanan ikinci ihale ile okullar yolu olarak bilinen yolda özellikle kış aylarında yaşanan su taşkınları sorununun bitirmek amacıyla bir hat döşeyerek bunu Şht. Ecvet Yusuf Caddesi'ndeki drenaj hattına bağlayarak bu sorunun ortadan kaldırmayı amaçladıklarını belirtti.

ASAL ŞUBE YANINDAKİ KALDIRIM EKSİKLİĞİ GİDERİLİYOR

LTB Başkanı Harmancı,Sütçüoğlu Limited ile imzalanan ihale kapsamında ise Asal Şube yanında bulunan kaldırım eksikliğinin giderileceğini söyledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.