İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Tatar: "Kaynak akışı başlıyor"

Tatar, kaynak akışının başlayacağını müjdeledi

Başbakanlık görevini aldıktan sonra ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdiği Ankara ziyaret sırasında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilen Başbakan Ersin Tatar, 20 Temmuz'da imzalanan protokol gereği kaynak akışının başlayacağının müjdesini verdi.

Yayın Tarihi: 22/08/19 22:04
okuma süresi: 1 dak.
Tatar, kaynak akışının başlayacağını müjdeledi
A- A A+
Kıbrıs Postası

Erdoğan ile görüşmesi sonrasında Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat'a konuşan Ersin Tatar, 20 Temmuz'da imzalanan protokol ile ilgili birkaç detayın bu ziyaret sırasında çözümlendiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaynak akışının başlaması için talimatı verdiğini kaydetti.

Ziyaretten ve görüşmelerden son derece memnun ayrıldıklarını ifade eden Tatar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve heyeti ile son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve karşılıklı anlayış ile ilişkilerin daha da güçlendiğini ifade etti.

Tatar ayrıca, 2020 için imzalanması gereken protokolün çalışmalarına derhal başlanması konusunda karşılıklı mutabakat sağlandığını ve bütçenin hazırlanması gereken Ekim ayına kadar protokolün hazır edilip imzalanması konusunda da anlayış birliğine varıldığını ve bu konuda da düğmeye basıldığını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.