İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Altyapıya 156, Reel Sektöre 47.5 Milyon

Türkiye'den Altyapıya 156, Reel Sektöre 47.5 Milyon

Ankara ziyaret sırasında başbakana eşlik eden ve Kıbrıs Postası'na konuşan Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, Altyapı yatırımlarına 156 Milyon TL'lik, Reel sektöre destek bağlamında da 47,5 Milyon TL'lik bir kaynak öngörüldüğünü ifade etti.

Yayın Tarihi: 22/08/19 22:22
okuma süresi: 1 dak.
Türkiye'den Altyapıya 156, Reel Sektöre 47.5 Milyon
A- A A+
Kıbrıs postası

Ankara ziyaret sırasında Başbakan'a eşlik eden Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu Kıbrıs Postası'na konuştu.

Amcaoğlu, yaptığı açıklamada ziyaretin son derece verimli geçtiğini ve kaynak bağlamında yapılan protokolün ilk dilimi ile ilgili istediklerini elde ederek KKTC'ye dönüyor olduklarını ifade etti.

Amcaoğlu, yapılan görüşmeler ışığında rakamların yükseltildiğini ve Altyapı yatırımlarına 156 Milyon TL'lik kaynak ayrıldığını ifade etti.

Buna karşılık Reel sektöre destek bağlamında da 47,5 Milyon TL'lik bir kaynak öngörüldüğünü ifade eden Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, daha önce KKTC gelirleri ile ödenen savunma giderleri için ise protokolde 546,5 Milyon TL ayrıldığını ifade etti.

İlk olarak 750 milyon TL'lik bir dilim öngörüldüğü ve 2. bir dilimin daha planlandığı ise gelen bilgiler arasında…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.