LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Meral Özdenkçi anı maçı ile anılıyor

Meral Özdenkçi anı maçı ile anılıyor

Meral Özdenkçi, yarın Lefke'de oynanacak olan anı maçı ile anılacak.

Yayın Tarihi: 23/08/19 17:07
okuma süresi: 1 dak.
Meral Özdenkçi anı maçı ile anılıyor
A- A A+
Kuzey Kıbrıs futbol liglerinde yeni sezona yönelik çalışmalar aralıksız devam ederken, takımlar hazırlık maçları ile birlikte anı maçları da oynamaya devam ediliyor.

Batı bölgesinin süper lig temsilcisi ile doğu bölgesinin 1.ligdeki İskele temsilcisi Gençler Birliği merhum Meral Özdenkçi anı maçında karşı karşıya geliyor.

Her iki kulübün ortaklaşa organize ettiği ve geleneksel hale getirilen 3.Meral Özdenkçi anı maçı yarın saat 17.30 da Lefke 16 Ağustos Stadı'nda Lefke ile Gençler Birliği karşı karşıya gelecek.

Her iki takımın yeni başlayacak olan lig öncesinde hazırlık döneminde geçen süreç içerisinde gelinen son noktayı değerlendirme bulacakları anlamlı mücadelede kozlarını paylaşacak.

3.Meral Özdenkçi Anı maçı sonrasında takımlara anı kupaları ve plaketler merhum Meral Özdenkçi'nin Ailesi ve yetkililer tarafından verilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.