YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 3 dak.

Yeniboğaziçi Pulya Festivali'nde "Karadenizliler Gecesi"

Yeniboğaziçi Pulya Festivali'nde "Karadenizliler Gecesi"

Yeniboğaziçi Pulya Festivali'nde "Karadenizliler Gecesi" düzenlendi.

Yayın Tarihi: 24/08/19 11:51
okuma süresi: 3 dak.
Yeniboğaziçi Pulya Festivali'nde "Karadenizliler Gecesi"
A- A A+

11. Yeniboğaziçi Pulya Festivali çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Festival kapsamında gerçekleşen Karadenizliler gecesi birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Gecenin başında Muratağa - Atlılar - Sandallılar Şehitleri Masterler Futbol Anı Turnuvasının ödülleri verildi. Anı turnuvasında şampiyonluğu Yeniboğaziçi Masterleri alırken ikinciliği Yıldırım Masterleri üçüncülüğü Akova Masterleri ve dördüncülüğü Maraş Masterleri aldı. Şampiyon takım Yeniboğaziçi Masterleri'nde daha önce oynayan YB Belediye başkanı Mustafa Zurnacılar da kupa almaya çıktı.

Ödüllerin hemen ardından YBB halk dansları orta grubu ve Karadeniz Kültür Derneği İskele şubesi Kuzeyin Yıldızları Horon ekibi gösterileriyle büyük beğeni topladılar.

Gecede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, HP İskele Milletvekili Mesut Genç, HP Gazimağusa Milletvekili Hasan Topal, Gazimağusa UBP Milletvekili Ersan Saner, Başbakanlık Müsteşarı Suat Yeldener, YB Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar ve Karadenizliler Derneği Başkanı Murat Zeki Civelek de yer aldı.

Oldukça kalabalık kitleler halinde gece boyunca horon tepilirken, enerjisi ile herkesi kendine hayran bırakan Neşet Aydın sahne aldı. Neşet Aydın'a plaketini ise Faiz Sucuoğlu takdim etti.

Türkiye'nin başarılı sanatçısı Turan Şahin konseri ile devam eden gecede konuklar nerdeyse yerlerine hiç oturmadan saatlerce horon teptiler. Horona YB Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve Karadeniz Kültür Derneği Başkanı da çıkarak eşlik etti.

Türkçe ve Lazca şarkıların söylendiği gecede Turan Şahin'e YB Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar ve Karadenizliler Derneği başkanı Murat Zeki Civelek plaket verdi.

FİNALİ HALUK LEVENT YAPACAK

11. Yeniboğaziçi Pulya Festivali kapsamında finali yarın Türkiye'nin ünlü sanatçısı Haluk Levent yapacak.

Birbirinden güzel parçaları sevenleri için söyleyecek olan Haluk Levent konseri 22:00'da başlayacak ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.