SPOR
okuma süresi: 3 dak.

KKTC'li pilotlar İstanbul'da pistin tozunu alacak

KKTC'li pilotlar İstanbul'da pistin tozunu alacak

KKTC'den İbrahim Yücebaş ve Enver Haskasap'ın da katılacağı Red Bull Car Park Drift 2019'un Dünya şampiyonu İstanbul'da belli olacak.

Yayın Tarihi: 25/08/19 12:48
okuma süresi: 3 dak.
KKTC'li pilotlar İstanbul'da pistin tozunu alacak
A- A A+
Kuveyt'te 1 Şubat'ta elemelerle başlayan Red Bull Car Park Drift 2019'un Dünya şampiyonu 1 Eylül Pazar günü İstanbul'da belli olacak. Şampiyonaya KKTC'den İbrahim Yücebaş ve Enver Haskasap da katılacak.

Kuveyt, Mısır, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, Cezayir, Mauritus, Tunus, Fas, Gürcistan, Türkiye ve Ürdün'de yapılan ülke finalleri sonunda belirlenen aralarında Kuzey Kıbrıs'tan da olan 17 farklı milletten, birbirinden yetenekli 20 yarışçının büyük bir rekabet içerisinde geçecek zirve mücadelesi büyük heyecana sahne olacak.

Dünyanın dört bir yanından gelen en iyi drift pilotlarının hünerlerini sergileyeceği yarışta, Türkiye'yi, ülke elemesini ilk üç sırada bitiren Fahimreza Keykhosravi, Ali İnal ve İbrahim Yücebaş temsil edecek. KKTC'den İbrahim Yücebaş ve Enver Haskasap da bu mücadele yer alacak.

Red Bull Car Park Drift Dünya Finali'nde drift sporunun usta ismi dünyaca ünlü Red Bull sporcusu Abdo Feghali de drift tutkunlarına unutulmaz bir gösteri yapacak.

Finalde drift dünyasının efsaneleri, Red Bull sporcuları Michael Whiddett nam-ı diğer Mad Mike ve Aleksandr Grinchuk jüri koltuğunda oturacak.

Efsanevi isimler, nefes kesen performanslar, birbirinden heyecanlı gösteriler, güçlü otomobiller ve bol dumanlı zirve mücadelesine sahne olacak Red Bull Car Park Drift Dünya Finali, motorsporları severlere unutulmaz bir gün yaşatacak.

"DRİFT DÜNYA FİNALİ ORGANİZASYONUNA VE SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM "

Driftin, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir ilgi gördüğün dile getiren TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, "Drift branşına ayrı bir renk ve heyecan getiren Red Bull Car Park Drift Ülke Finali'nde hem katılımcılara hem de izleyenlere adrenalin dolu bir hafta sonu yaşatmıştı.

Ülkemizde başta drift olmak üzere motorsporlarının gelişimine büyük katkı sağlayan Red Bull'a çok teşekkür ediyoruz.

1 Eylül'de İstanbul'da ev sahipliği yapacağımız Red Bull Car Park Drift Dünya Finali organizasyonuna ve sporcularımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.