İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"Ölüm gemisi" KKTC açıklarında

"Ölüm gemisi" KKTC açıklarında

Türkiye'de "ucuz et" olarak satılacağı belirtilen canlı sığırları geçen yıl getiren "ölüm gemisi" Kuzey Kıbrıs açıklarında...

Yayın Tarihi: 26/08/19 09:29
okuma süresi: 2 dak.
"Ölüm gemisi" KKTC açıklarında
A- A A+

Brezilya'dan ithal edilen ve Türkiye'de "ucuz et" olarak satılacağı belirtilen canlı sığırları geçen yıl getiren "ölüm gemisi" olarak adlandırılan NADA gemisinin Kıbrıs açıklarında olduğu ortaya çıktı.

Hayvan hakları savunucuları tarafından ortaya çıkarılan fotoğraf ve videolar aracılığıyla canlı sığırların yol boyunca sağlıksız, pis bir ortamda, işkence altında ve son derece sağlıksız koşullarda taşındığı bilgisi paylaşılmıştı.

Odatv'de yer alan habere göre aynı gemi bu yıl da İskenderun Limanına yanaştı.

Kayıtlara göre 2 Ağustos'ta Brezilya'dan yola çıkan 22 Ağustos'ta da limana yanaşan geminin ithal hayvanları Brezilya'dan getirip Türkiye'ye bıraktığı iddia edildi.

Geminin geçen sene gelişinin ardından Türkiye'de birçok hayvan hastalığı ortaya çıkmış, özellikle büyükbaş hayvanların hastalıklı olarak Türkiye'ye sokulduğu konuşulmuştu.

Yükünü bırakan Panama bandıralı gemi ardından demir alarak KKTC açıklarına ilerledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.