ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

İhraç işlemlerinin tamamlanmasını tutuklu bekleyecekler

İhraç işlemlerinin tamamlanmasını tutuklu bekleyecekler

Mağusa'da gerçekleştirilen polis kontrolleri sırasında ülkede kaçak ikamet ettikleri tespit edilen 2 zanlının tutukluluk süreleri uzatıldı.

Yayın Tarihi: 28/08/19 07:25
okuma süresi: 2 dak.
İhraç işlemlerinin tamamlanmasını tutuklu bekleyecekler
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da Operasyonel Mücadele kapsamında gerçekleştirilen polis kontrolleri sırasında KKTC'de kaçak yaşadıkları tespit edilen Riasat Ali ile MD Anvar Houssain hakkındaki polis soruşturması devam ediyor.

"KKTC'de izinsiz ikamet etmek" suçlaması ile dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı Ali ile Houssain'in ihraç işlemlerinin tamamlanabilmesi maksadı ile tutukluluk süreleri 8'er gün daha uzatıldı.

İHRAÇ EDİLECEKLER

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Ayhan Arabi mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Riasat Ali ile MD Anvar Houssain'in 23 Ağustos 2019 tarihinde yapılan polis kontrolleri sırasında tespit edildiklerini söyledi.

Zanlılar hakkında yapılan muhaceret kontrolünde zanlı Ali'nin 30 Mart 2019 tarihinden, zanlı Houssain'in ise 8 Ağustos 2017 tarihinden itibaren KKTC'de izinsiz ikamet ettiklerinin tespit edildiğini belirten Arabi, zanlıların suçüstü tespit edilerek tutuklandığını söyledi. Arabi, zanlıların ihraç işlemlerinin tamamlanabilmesi için 8 gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.