ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Marketten hırsızlık yaptı, yakalandı

Marketten hırsızlık yaptı, yakalandı

Mağusa'da bir alışveriş merkezinden hırsızlık yaptığı gerekçesi ile tutuklanan İlyas Özata, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 28/08/19 07:35
okuma süresi: 1 dak.
Marketten hırsızlık yaptı, yakalandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da İlyas Özata isimli şahıs, Önder AVM isimli iş yerinden hırsızlık yaptığı gerekçesi ile tutuklandı.

Zanlı dün "Sirkat" suçlaması ile hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlanmasının ardından teminat talebi ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Polis mahkemede zanlının söz konusu işyerinden 2 adet 50 grlık sigara tütünü, 3 paket sigara filtresi, 2adet sigara kağıdı sirkat ederek paçalarına gizleyip marketten çıktığını açıkladı. Zanlının yürütülen soruşturma sonucu tespit edilerek tutuklandığını belirten polis, soruşturmanın tamamlandığını kaydederek zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme zanlının adli kontrol şartları altında serbest bırakılmasına karar verdi. 50 bin TL'lik şahsi kefalet sendi imzalayan zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.