DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

Altın Patiler Derneği: "Katliama dur diyecek yasayı bekliyoruz"

Altın Patiler Derneği: "Katliama dur diyecek yasayı bekliyoruz"

Altın Patiler Sokak Hayvanları Koruma ve Kurtarma Derneği, Hayvan Refahı (Değişiklik) Yasa Önerisi'nin kabul edilmesini beklediklerini belirtti.

Yayın Tarihi: 28/08/19 10:39
okuma süresi: 1 dak.
Altın Patiler Derneği: "Katliama dur diyecek yasayı bekliyoruz"
A- A A+
Girne Postası – Sosyal Medya

Altın Patiler Sokak Hayvanları Koruma ve Kurtarma Derneği, 2017 yılında sundukları Hayvan Refahı (Değişiklik) Yasa Önerisi'nin kabul görmesini beklediklerini duyurdu. Hayvan haklarının yasal zemin bulması için dernek tarafından yapılan açıklamada, her geçen gün kaybedilen canların sayısında artış olduğu belirtilirken, "Çaresiz sesimizi ne zaman duyacaksınız? Katliamlara ne zaman dur diyeceksiniz" ifadeleri yer aldı…

Altın Patiler Derneği'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Kaybettiğimiz canların sayısı her gün daha da çok artıyor. Korumaya çalıştıkça kötü kalpleri yok edemiyor, merhamet tohumları ekemiyoruz. Sunduğumuz yasanın artık kabul görmesini istiyor, 798 gündür bunu bekliyoruz! Çaresiz sesimizi ne zaman duyacaksınız? Bu katliamlara ne zaman dur diyeceksiniz?"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.