GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Dikkatsiz sürücü kazaya sebep oldu: 3 yaralı

Dikkatsiz sürücü kazaya sebep oldu: 3 yaralı

Gazimağusa – Lefkoşa Anayolu üzerinde bulunan İnönü kavşağında trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu yaralanan 3 kişinin hastanedeki tedavileri sürüyor.

Yayın Tarihi: 28/08/19 12:58
okuma süresi: 1 dak.
Dikkatsiz sürücü kazaya sebep oldu: 3 yaralı
A- A A+
Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu İnönü kavşağında, saat 10.15 sıralarında, 25 yaşındaki Mustafa Kayalı, yönetimindeki MN 874 plakalı araç ile İnönü çemberinden anayolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeden İnönü köyüne dönüşe geçtiği sırada o esnada Gazimağusa istikametinden Lefkoşa istikametine doğru seyreden 66 yaşındaki Servet Demir yönetimindeki RL 538 plakalı aracın önünü tıkaması sunucu çarpıştı.

Polis Basın Subaylığı'ndan alınan bilgiye göre kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile RL 538 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 33 yaşındaki Fatma Özdemir kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde tedavileri halen sürüyor.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.