ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bakır kazan hırsızlığında baba-oğul tutuklandı

Bakır kazan hırsızlığında baba-oğul tutuklandı

Paşaköy'de Huriye Ertuğ'a ait evden bakır kazan sirkat ettikleri iddia edilen Hasan Telsiz ve Emrah Telsiz tutuklandı

Yayın Tarihi: 29/08/19 07:46
okuma süresi: 2 dak.
Bakır kazan hırsızlığında baba-oğul tutuklandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Paşaköy'de Huriye Ertuğ'a ait evin garajına izinsiz olarak girip bakır kazan sirkat ettiği iddia edilen baba, oğul tutuklandı. Polise yapılan şikayet üzerine ilk olarak tutuklanan baba Hasan Telsiz dün "Mülke tecavüz" ve "Sirkat" suçlaması ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılarak hakkında tutukluluk süresi temin edilirken, aranan Emrah Telsiz'de dün öğle saatlerinde tespit edilerek tutuklandı. Baba- oğulun bugün yeniden yargıç karşısına çıkarılması bekleniyor.

EVİN GARAJINDAN BAKIR KAZAN SİRKAT ETTİLER

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru İbrahim Bulut mahkemede verdiği ifadesinde, 22 Ağustos tarihinde zanlı Hasan Telsiz'in oğlu Emrah Telsi ile birlikte NNT 082 plakalı araç ile Huriye Ertuğ simli şahsın ikametgahından sirkat suçu işlediğini açıkladı. Zanlı Emrah Telsiz'inPaşaköy sakini Huriye Ertuğ'un ikametgahının arka bahçesinden izinsiz olarak içeriye girdiğini belirten Bulut, garajda bulunan bakır kazanı araca koyup sirkat ettiğini açıkladı. Olayın polise 27 Ağustos tarihinde bildirildiğini belirten Bulut, başlatılan soruşturma kapsamında zanlı hasan Telsiz'in tespit edilerek tutuklandığını kaydetti. Zanlı Hasan Telsiz'in suç ortağı olan oğlu Emrah Telsiz'in arandığını açıklayan Bulut, zanlı Hasan Telsiz'in 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

EMRAH TELSİZ DE TUTUKLANDI

Sirkat suçu ile ilgili aranan zanlı Emrah Telsiz'de mahkemenin ardından öğle saatlerinde tespit edilerek tutuklandı. Baba oğul hırsızlık zanlılarının bugün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılması bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.