İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

Yetersiz ve işlevini yitiren Karpaz yolunda korkutan kaza

Yetersiz ve işlevini yitiren Karpaz yolunda korkutan kaza

İskele - Karpaz anayolunda dün Kıbrıs Türk Petrolleri kavşağı önünde 3 aracın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Kazada şans eseri can kaybı yaşanmazken, Karpaz anayolunun yetersiz olduğu ve işlevini yitirdiği bir kez daha gözler önüne serildi.

Yayın Tarihi: 31/08/19 09:34
okuma süresi: 2 dak.
Yetersiz ve işlevini yitiren Karpaz yolunda korkutan kaza
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

İskele Karpaz anayolunun yetersiz ve işlevini yitirmesi sorunu Karpaz halkının isyan noktasına getiren en büyük sorunlardan biri iken dün yine bölgede 3 aracın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi.

Kazada şans eseri can kaybı ve ağır yaralanma yaşanmazken araç şoförleri Ahmet Yalçın, Feride Gül ve Aslea Rose Hogan kontrol amaclı Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yapılan tedavilerine müteakip taburcu edildi. Polis açıklamasında kazaya, yönetimindeki TMM 435 plakalı araç sürücüsü Ahmet Yalçın'ın yol açtığını, Yalçın'ın dikkatsizlik ve ihmalkarlık sonucu ayrıca mümkün mertebe yolun solunu muhafaza etmeyip sağ şeride geçmesi sonucu kazaya neden olduğunu belirtti.

3 ARACA ÇARPTI, BİRİNE ÇARPMAMAK İÇİN TOPRAK SETE ÇIKIP DURABİLDİ

Polis Basın Subaylığı'ndan edinilen bilgiye göre kaza, dün 11.30 sıralarında Mağusa Karpaz anayolunun 24-25'inci kilometreleri arasında Kalecik virajı yakınında meydana geldi.

Ahmet Yalçın'ın, yönetimindeki TMM 435 plakalı araç ile Karpaz istikametinden Mağusa istikametine doğru seyrettiği sırada o esnada karşı istikametten Karpaz'a doğru seyreden Feride Gül yönetimindeki RD 473 plakalı araca çarptığı, duramayıp kontrolsüz bir şekilde savrulan taksi aracın daha sonra yine karşı istikametten gelen Ashlea Rose Hogan yönetimindeki LB 344 plakalı araca çarptığı bildirildi. Yalçın'ın daha sonra aynı istikametteki Osman Rüzgar yönetimindeki araca çarpmamak için yoldan çıkıp toprak sete çarparak durabildiği öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.