TÜRKİYE
okuma süresi: 3 dak.

MHP'den Kılıçdaroğlu'na sert 'Doğu Akdeniz' tepkisi: "Kılıçdaroğlu, inkâr batağında"

MHP'den Kılıçdaroğlu'na sert 'Doğu Akdeniz' tepkisi: "Kılıçdaroğlu, inkâr batağında"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin olmadığını söyleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik, "İnkâr batağındadır" ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 31/08/19 16:28
okuma süresi: 3 dak.
MHP'den Kılıçdaroğlu'na sert 'Doğu Akdeniz' tepkisi: "Kılıçdaroğlu, inkâr batağında"
A- A A+
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Yalçın, Sivas Kongresi'nin 100'üncü yıl dönümünde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kutlamalara katılacağını hatırlatarak, CHP'nin Sivas Kongresi'nde alınan kararlara ne ölçüde sadık kaldığına dair yazılı bir basın açıklaması yayımladı.

"KILIÇDAROĞLU, İNKÂR BATAĞINDA"

CHP'nin zihniyetinin Türkiye'deki birlik ve beraberliği bozmak olduğunu da söyleyen Yalçın, şunları kaydetti:

"CHP'de Türkiye'de birlik ve beraberlik bozulsun 'İktidar iş başından gitsin, Cumhur İttifakı dağılsın da ülkede birlik ve beraberlik ruhu bozulursa bozulsun. Türkiye tehlikeye girerse girsin' anlayışı hâkimdir.

Türkiye'nin uluslararası hukuktan kaynaklanan hayati güvenlik öncelikleri için Suriye'de gerçekleştirdiği operasyonlar sonrasında 'Afrin'de ne işimiz var', Doğu Akdeniz'deki vazgeçilmez çıkarlarımızı korumak için bölgede konuşlanan sondaj gemilerini görmezden gelerek, 'Doğu Akdeniz'de yokuz' diyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, inkâr batağındadır.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun; doğru dürüst Cumhuriyet tarihi okumadığı, Sivas Kongresi tutanaklarını araştırma zahmetinde bulunmadığı, hatta kongre kararlarını bile incelemediği ortadadır. Atatürk'ün ömrünü verdiği Türk milliyetçiliği davasının içi boşaltılmış; yerini sosyalist, komünist görüşler almış; enternasyonalist bir devrimcilik revaç bulmuştur.

Atatürk'ün dünya görüşü, devlet ve millet anlayışı, bir daha kapıdan içeri girmemek üzere CHP'den kovulmuştur.

Milli Mücadele kahramanlarının destansı hikâyelerinin, Kuvayımilliye Ruhu'nun yerini, Deniz Gezmiş ve Hüseyin İnan gibi devlet ve millet düşmanı anarşistlerin sahte kahramanlık ve sözde 'bağımsızlık savaşımı' masallarına duyulan hayranlık ve sevgi almıştır.

CHP için politika; 1960'lı yıllardan itibaren artış göstererek Türk gençliğinin 20 yılını yok eden, 1984 sonrasındaysa PKK saldırılarıyla yeni bir veçhe kazanıp Türkiye'nin bütünlüğünü hedef alan komünist anarşizmini kutsamak, bundan kahrolası bir romantizm çıkarmaktır"
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.