ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yengesine cinsel saldırıda bulunduğu iddiası ile tutuklanmıştı, tutuksuz yargılanacak

Yengesine cinsel saldırıda bulunduğu iddiası ile tutuklanmıştı, tutuksuz yargılanacak

Vadili'de yengesine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan zanlı Hüseyin Duran, aleyhindeki polis soruşturması tamamlandı.

Yayın Tarihi: 03/09/19 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Yengesine cinsel saldırıda bulunduğu iddiası ile tutuklanmıştı, tutuksuz yargılanacak
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Vadili'de yengesi F.A'nın evine girerek cinsel saldırıda bulunduğu iddiası ile tutuklanan zanlı Hüseyin Duran aleyhinde temin edilen tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

"Geceleyin ev açma", "Mülke tecavüz" ve "Cinsel saldırı" suçlamaları ile ilgili aleyhinde yürütülen soruşturmanın tamamlanmasının ardından teminata bağlanan zanlı Duran, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Bilal Yarıcıoğlu mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Hüseyin Duran'ın, 29 Ağustos 2019 tarihinde saat 06:00'da Vadili'de üvey amcasının eşi olan F.A'nın evinin kapısını açıp girdikten sonra yatak odasında yatağında yüzüstü yatan müşteki F.A'nın sırt kısmını elleri ile okşayıp, boyun kısmını öpmeye çalışarak cinsel saldırıda bulunduğu esnada F.A tarafından fark edildiğini açıkladı. Zanlının akabinde müştekinin fark etmesi üzerine yastık ile yüzünü gizleyip "Tamam" diyerek evden çıktığını belirten Yarıcıoğlu, alınan şikayet üzerine soruşturma başlatıldığını söyledi. Yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ifade eden Yarıcıoğlu, zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.