SPOR
okuma süresi: 1 dak.

KKTOK 'WRC' görevinde

KKTOK 'WRC' görevinde

2019 Dünya Ralli Şampiyonası 11. ayağı olacak olan Rally Turkey yine Marmaris de düzenlenecek. Dünyanın en önemli motorspor organizasyonlarından olan Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) Türkiye ayağını Milyonlarca insan takip edecek.

Yayın Tarihi: 03/09/19 19:11
okuma süresi: 1 dak.
KKTOK 'WRC' görevinde
A- A A+
Geçtiğimiz yıl Rally Turkey'in şehir içi etaplarında sorumluluk alan Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu ekibi bu yıl da yine rallinin açılış ve kapanış etapları olacak olan Şehir İçi Özel etabı ve Power Stage etaplarında görev yapacak. Tigin Kişmir ve Canben Özpaşa 'nın etap sorumluluğunu üstleneceği büyük organizasyon için KKTOK kafilesi 40 kişilik ekibi ile geçtiğimiz akşam son eğitim ve toplantılarını gerçekleştirdi ve ekip 5 Eylül Perşembe günü Marmaris'e doğru yola çıkacak.

Deniz Fahri ve Bora Manyera-Cem Çerkez de yarışacak.

Ülkemizi Türkiye Ralli Şampiyonasında temsil eden başarılı ralli pilotlarımız Deniz Fahri ve Bora Manyera - Cem Çerkez ikilisi de WRC2 kayıtları ile Dünya Ralli Şampiyonasında start alacaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.