SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Avrupa Ralli Şampiyonası Lefkoşa Seyirci Özel Etabı 28 Eylül'de

Avrupa Ralli Şampiyonası Lefkoşa Seyirci Özel Etabı 28 Eylül'de

LTB koordinasyonunda geniş katılımlı koordinasyon toplantısı yapıldı.

Yayın Tarihi: 04/09/19 10:44
okuma süresi: 2 dak.
Avrupa Ralli Şampiyonası Lefkoşa Seyirci Özel Etabı 28 Eylül'de
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) bu yıl 27-29 Eylül tarihleri arasında Kıbrıs'ta yapılacak olan Avrupa Ralli Şampiyonası Kıbrıs ayağı kapsamında 28 Eylül'de geçilecek Lefkoşa şehir içiözel seyirci etabı için çalışmalarını sürdürüyor.

Kıbrıs Otomobil Kurumu (CAA) ile Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'nun (KKTOK) işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek Lefkoşa Şehiriçi Özel Seyirci Etabı için tüm paydaşların katılımıyla Lefkoşa Türk Belediyesi'nde birkoordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

LTB'nin organizasyonunda düzenlenen geniş katılımlı koordinasyon toplantısına KKTOK,Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı, Lefkoşa Kaymakamlığı, Spor Dairesi, Lefkoşa Polis Müdürlüğü Trafik Şubesi, Sivil Savunma Teşlilat Başkanlığı, Karayolları Dairesi yetkilileri/temsilcileri, LTB Dış İlişkiler Birimi ve LTB Zabıta Şubesi Trafik Birimi'nin yanı sıra LTB Başkanı Mehmet Harmancı da katıldı.

LTB,yine Lefkoşa'nın güneyinden başlayıp ara bölgeden geçerek Lefkoşa'nın kuzeyinde sürecek ve tekrar Güney Lefkoşa'da tamamlanacak Lefkoşa Şehiriçi Özel Seyirci Etabı'nın en iyi şekilde ve herhangi bir aksaklık yaşanmadan gerçekleşebilmesi için organizasyonda kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğini yürütüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.