KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıslı sanatçılardan anlamlı konser

Kıbrıslı sanatçılardan anlamlı konser

Kıbrıslı sanatçılar, "A Night in Kyrenia with Todds and Friends" isimli gecede sahneye çıktı.

Yayın Tarihi: 04/09/19 15:41
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıslı sanatçılardan anlamlı konser
A- A A+
Girne Belediyesi 9. Kültür Sanat Günleri kapsamında Kıbrıslı sanatçılar, "A Night in Kyrenia with Todds and Friends" isimli gecede bir araya geldi.

Girne Amfi Tiyatro'da gerçekleşen gecede sahneye çıkan Süleyman Akosman'a; Bass gitarda Cahit Kurafalı, Piano ve Klavyede Hüseyin Kırmızı, Gitar ve Klavyede Emre Yazgın, Davulda Fuat Kutrafalı ve Gitarda İnanç Erşen eşlik etti.

Gecede ayrıca Fikri Karayel, Eril Cambaz, Yağmur Özerem ve Ezgi Akgürgen ile düetler yapıldı. Gitar virtüözü Okan Ersan'ın yer aldığı gecede, Çelist Gürhan Nuray ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası üyeleri Nihat Ağdaç, Miray Çakır ve Sinem Sadrazam sahnede yerini aldı. Konserden elde edilen gelir, Nefes isimli çocuğun tedavisinde kullanılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.