GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Lute dün Anastasiadis'i bulamadı

Lute dün Anastasiadis'i bulamadı

BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Lute, Cumhurbaşkanı Akıncı ile görüşmesinin ardından Rum lider Anastasiadis'e ulaşamayınca Rum Müzakereci Mavroyannis ile görüştü.

Yayın Tarihi: 05/09/19 09:17
okuma süresi: 1 dak.
Lute dün Anastasiadis'i bulamadı
A- A A+
Kıbrıs Postası

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Guterres'in Kıbrıs Geçici Özel Temsilcisi Jane Hole Lute, dün Rum Lider Anastasiadis ile görüşemedi...

Akıncı ile görüşmesinin ardından gün boyunca Anastasiadis ile irtibat kuramayan Lute'un Rum Müzakereci Mavroyannis ile görüştüğü öğrenildi.

BM kaynaklarınca, görüşmede Mavroyannis'in şimdiye dek oldukça yol kat edildiği referans kavramlarına taslak metinden çok farklı ve radikal bir bakış açısı getirdiği belirtiliyor.

Rum Lider Anastadiadis'in, BM çevrelerinde şaşkınlık yaratan Mavroyannis'in bu radikal çıkışından bilgisi olup olmadığı henüz öğrenilemedi.

Öğle saatlerinden itibaren BM yetkililerinin ulaşamadığı Anastasiadis dün gece geç saatlerde Limasol'daki bir etkinlikte çok kısa bir konuşma yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.