GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

İki toplumlu av köpeği hırsızlığı şüphesinde iddialar artıyor

İki toplumlu av köpeği hırsızlığı şüphesinde iddialar artıyor

Rum basınında dün yer alan bir haberin ardından Kıbrıs Postası'na ulaşan bir avcı, Güney'den kaçak av köpeği geçirip satan birkaç ismin belli olduğunu ve bunu avcı camiasının da bildiğini fakat hiçbir işlem yapmadığını iddia etti.

Yayın Tarihi: 06/09/19 09:45
okuma süresi: 2 dak.
İki toplumlu av köpeği hırsızlığı şüphesinde iddialar artıyor
A- A A+
Politis gazetesinde dün yer alan bir haberde Rum polisinin "Peya" bölgesinde devriye gezerken şüpheli gördüğü bir aracı durdurmak istediği, iki gencin kullandığına inanılan aracın dur ihtarına uymayarak kaçtığını yazdı.

Gazete haberinin devamında, aracın daha sonra yakınlardaki bir tarlada terk edilmiş halde ve içerisinde 6 çalıntı av köpeğiyle birlikte bulunduğunu belirtirken, polisin incelemesinde aracın plakalarının sahte olduğu, gerçek plakaların ise aracın içinde bulunduğunun tespit edildiğini aktardı.

GERÇEK PLAKALAR KIBRISLI TÜRKE AİT

Rum polisinin araç içinde bulunan gerçek plakaların incelenmesi sonrasında, aracın bir Kıbrıslı Türke ait olduğu tespit edildi. İki toplumlu Suçla Mücadeleyle İşbirliği Teknik Komitesi'nin yardımının istendiği belirtilen haberde, hakkında tutuklama kararı çıkartılan sözkonusu Kıbrıslı Türk'ün ise hayatta olup olmadığının dahi bilinmediği vurgulandı.

Gazete, Rum polisinin, hem Güney Kıbrıs, hem de KKTC'de faaliyet gösteren bir çetenin varlığından şüphelendiğini aktardı.

KIBRIS POSTASI'NA GELEN İHBARLAR HABERİ DOĞRULAR NİTELİKTE...

Öte yandan Kıbrıs Postası'na gelen ihbarlar da Rum basınında yer alan bu haberi teyit eder nitelikte...

İki toplumlu hırsızlık çetesinin aynı zamanda adanın iki tarafı arasında av köpeği kaçakçılığı da yaptıkları gelen iddialar arasında...

Kıbrıs Postası'na ulaşan bir avcı, Güney'den kaçak av köpeği geçirip satan birkaç ismin belli olduğunu ve avcı camiası ile polisin bu durumu bildiğini fakat polisin konuyla ilgili hiçbir işlem yapmadığını iddia ediyor...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.