İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kendisi için düzenlenen moral gecesi haberini göremeden hayatını kaybetti

Kendisi için düzenlenen moral gecesi haberini göremeden hayatını kaybetti

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi gören kanser hastası Mukadder Karacan'a moral gecesi düzenlendi, ancak Karacan, gecenin haberini görmeden hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 06/09/19 09:26
okuma süresi: 2 dak.
Kendisi için düzenlenen moral gecesi haberini göremeden hayatını kaybetti
A- A A+
Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde çalışan, kanser hastası Mukadder Karacan'a yakınları tarafından hastanede moral gecesi düzenlendi. Gecenin haberinin yapılacağını öğrenen Karacan, haberleri görmeden hayatını kaybetti. Mukadder Karacan'ın haberini alan sevenleri yasa boğuldu.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu onkoloji servisinde tedavi gören kanser hastası Mukadder Karacan'ın Kültür Dairesi Halk Müziği korosunda görev yaptığı arkadaşları, hastanın moralini yükseltmek amacı ile hastanede odasında moral gecesi düzenlendi.

İHA'nın haberine göre, arkadaşları ile gerçekleştirdiği mini konserin haber yapılacağını öğrenen Karacan'ın çok mutlu olduğu ve haberin yayınlanmasını heyecanla beklediği kaydedildi.

Karacan haberinin yayınlandığını göremeden vefat etti.

Mukadder Karacan'ın eşinin de 3 ay önce kanser sebebi ile aynı hastanede öldüğü kaydedildi. Karacan bugün öğle namazının ardından Lefkoşa Asri Mezarlığı'na defnedilecek.

İşte geride kalan o gecenin videosu:

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.