KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Hasan Çakmak, İtalya'da 'Yol' kitabını anlattı

Hasan Çakmak, İtalya'da 'Yol' kitabını anlattı

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak davetli olarak gittiği İtalya'da sanatseverler için kitaplarını imzaladı.

Yayın Tarihi: 09/09/19 07:35
okuma süresi: 2 dak.
Hasan Çakmak, İtalya'da 'Yol' kitabını anlattı
A- A A+
İtalya'nın başkenti Roma'da dünyanın birçok yerinden gelen sanatçı ve yazarların katılımı ile gerçekleşen kültür sanat buluşmasına katılan Hasan Çakmak, yazmış olduğu kitapları ve Kıbrıs'ı anlattı.

Geçtiğimiz günlerde kitapseverlerin beğenisine sunduğu seyahatname türündeki Yol isimli kitabını katılımcılara anlatan Hasan Çakmak, yazar olmakla ilgili katılımcıların sorularını yanıtladı. Çakmak konuşmasının sonunda bugüne kadar 50'ye yakın ülkeye seyahat ettiğini ve bu yolculuklar sırasında birçok anı biriktirdiğini dile getirdi.

Hasan Çakmak Roma'daki etkinlikte yaptığı konuşmada Kıbrıs Kültürünü, yazmış olduğu kitapları ve yaşadığı zorlukları anlattı.

Konuşmasının ardından kitaplarını imzalayan Hasan Çakmak, gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade etti.

Yazar Hasan Çakmak İtalya'nın Roma şehrinde düzenlenen kültür sanat buluşması öncesinde Kanada'nın başkenti Toronto'da organize edilen yazarlar buluşmasına katılmış ve kitaplarını imzalamıştı.

Roma şehrinde düzenlenen etkinlikler çerçevesinde tarihi Roma şehrinin en eski kütüphaneleri başta olmak üzere, dernek ve birliklerini de ziyaret eden Hasan Çakmak, yaptığı kültür sanat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çakmak, Yol kitabı ile ilgili olarak İtalya/Roma sonrasında Türkiye'nin Antalya ve İngiltere'nin Londra şehirlerinde kitapseverlerle buluşacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.