İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Türk-Sen: "Elektrik Kurumu'na uzatılmaya çalışılan eller engellenmiştir"

Türk-Sen: "Elektrik Kurumu'na uzatılmaya çalışılan eller engellenmiştir"

Türk-Sen Başkan Vekili Özinal, Elektrik Kurumu için yapılan eylemlerin halkın desteğiyle başarıya ulaştığını belirtti.

Yayın Tarihi: 09/09/19 11:11
okuma süresi: 2 dak.
Türk-Sen: "Elektrik Kurumu'na uzatılmaya çalışılan eller engellenmiştir"
A- A A+
Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (Türk-Sen) Başkan Vekili Kamil Özinal, yazılı bir açıklama yaparak başta El-Sen olmak üzere Sendikal Platform ve halkın desteğiyle KIB-TEK için talep edilenlerin elde edildiğini belirtti.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"EL-SEN üyelerinin her zaman onurlu ve dirayetli duruşları sayesinde bir kez daha toplumsal değerimiz olan Elektrik Kurumuna uzatılmaya çalışılan eller halkımızın ve Sendikal Platform'un desteği ile engellenmiştir.

Bizi yönetenler veya yönettiğini iddia edenler artık çocuklarımızın geleceği ile ilgili dürüst ve somut adımlar atmak için uğraş vermelidirler.

Türk-Sen olarak Kıbrıs Türkünün öz varlıkları olan kurum ve kuruluşlarının satılmasına, özelleştirilmesine şiddetle karşı çıkacağımızı bir kez daha belirtiriz.

Toplumsal özdeğerlerimizin daha iyi noktaya ve çok daha verimli hale gelebilmesi için siyaset ve siyasilerden arınmış işinin uzmanları ile özerk bir yapıya kavuşturmak gerektiğini tüm çabamızın bu yönde olacağını tüm kamuoyuna duyururuz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.