EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

UKÜ BESYO Yetenek Sınavı başvuruları başladı

UKÜ BESYO Yetenek Sınavı başvuruları başladı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2019 - 2020 Akademik Yılı Güz Dönemi öğrenci alımı için gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavı, 9 Eylül Pazartesi günü başladı.

Yayın Tarihi: 10/09/19 16:55
okuma süresi: 1 dak.
UKÜ BESYO Yetenek Sınavı başvuruları başladı
A- A A+
UKÜ Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre; lise eğitimini tamamlamış KKTC ve lise eğitimini kesintisiz olarak KKTC'de bitiren TC uyruklu öğrenciler online başvuru yaparak ya da UKÜ KKTC Tanıtım Ofisi'ne şahsen başvurarak, sınava katılabilecekler.

KKTC'nin ilk ve tek entegre spor kompleksi CIU Arena'da gerçekleştirilen sınavda başarılı olan öğrencilere yüzde 100, yüzde 75 ve yüzde 50 burs kazanma olanağı sağlanacak.

BESYO Müdürü Prof. Dr. Ali Emre Erol'un başkanlık yaptığı jüri, öğrencileri koordinasyon testi, mülakat ve sporcu özgeçmişi ile değerlendiriyor.

UKÜ tarafından düzenlenen Özel Yetenek Sınavı'na katılan aday öğrenciler BESYO programları ve özel yetenek sınavları hakkında detaylı bilgiye 671 11 11 numaralı telefondan 2073 ya da 2087 dâhili hatlarından veya üniversitenin www.ciu.edu.tr web adresinden ulaşabilirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.