İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Dünya Basın Konseyi Bakü'de ziyaretlerde bulundu

Dünya Basın Konseyi Bakü'de ziyaretlerde bulundu

Dünya Basın Konseyi Başkanı Şule Aker ve beraberindeki Kıbrıs Türk Basın Konseyi Yönetim Kurulu Heyeti Azerbaycan'da ziyaretlerde bulundu.

Yayın Tarihi: 11/09/19 14:50
okuma süresi: 1 dak.
Dünya Basın Konseyi Bakü'de ziyaretlerde bulundu
A- A A+

Dünya Basın Konseyi Genel Kurulu için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gelen Dünya Basın Konseyi Başkanı Şule Aker ve beraberindeki Kıbrıs Türk Basın Konseyi Yönetim Kurulu Heyeti, KKTC Bakü Temsilcisi Ufuk Turganer ve TC Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral'a ayrı ayrı nezaket ziyaretleri yaptı.

Ziyaretlerinde Dünya Basın Konseyi Başkanı Şule Aker, KKTC Bakü Temsilcisi Ufuk Turganer ve TC Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral'a Dünya Basın Konseyi ve yapılacak olan Genel Kurul çalışması ile ilgili bilgilendirmede bulundu ve istişare yapıldı.

Ziyaretlerin sonunda Dünya Basın Konseyi Başkanı Şule Aker, KKTC Bakü Temsilcisi Ufuk Turganer ve TC Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral'a plaket ve flama takdiminde bulundu.

Ziyaretlerde Dünya Basın Konseyi Başkanı Şule Aker'e, Kıbrıs Türk Basın Konseyi Yönetim Kurulu Heyetinden, Ali Hançerli, Gökhan Güler, Nur Günsev ve Aynur Hançerli eşlik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.