GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Özersay: "Tedbir amaçlı Arapköy boşaltıldı, can kaybı yok"

Özersay: "Tedbir amaçlı Arapköy boşaltıldı, can kaybı yok"

Askeri cephanelikte meydana gelen patlama ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bilgi veren Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, tedbir amaçlı Arapköy'ün boşaltıldığını ve ilk tespitlere göre can kaybı olmadığını aktardı.

Yayın Tarihi: 12/09/19 04:11
okuma süresi: 1 dak.
Özersay: "Tedbir amaçlı Arapköy boşaltıldı, can kaybı yok"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Patlama ile ilgili kişiseş sosyal medya hesabı üzerinden bilgi veren Özersay'ın açıklaması şöyle;

"Şu anda yangın cephanelik bölgesinde icten içe patlamalarla devam ediyor, her patlamada şarapnel parçaları da atıldığı için bölgeye girişler kapalıdır, güvenli bir alan yaratıldı. Bölgedeki elektrikler de tedbir olarak kesildi. İlk belirlemeye göre can kaybı yoktur, ilk patlamada camlar parçalandığı için bazı cam keskleri olan bireyler var ancak o noktada ambulans mevcut. Arapköy'deki vatandaşlar tedbir için köyü önemli ölçüde boşaltmış durumdadırlar ancak oraya dönük ilerleyen bir yangın mevcut değildir. Şu an itibariyle etrafa yayılan bir yangın yoktur."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.