ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Sucuoğlu: "Tüm halkımıza geçmiş olsun"

Sucuoğlu: "Tüm halkımıza geçmiş olsun"

Girne'deki patlamanın ardından Çalışma Bakanı Sucuoğlu da "geçmiş olsun" dileklerini ilettiği bir açıklama yayımladı.

Yayın Tarihi: 12/09/19 12:37
okuma süresi: 2 dak.
Sucuoğlu: "Tüm halkımıza geçmiş olsun"
A- A A+
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu Girne Arapköy yakınlarında sabah saat 02.00 civarında askeri bölge içerisindeki cephanelikte çıkan yangın ve patlamalar sonucu yaşanan olaylarla ilgili halkımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Sucuoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Girne Arapköy yakınlarında sabah saat 02:00 civarında askeri bölge içerisindeki cephanelikte çıkan yangın ve patlamalar halkımızın ve bölgeye yakın otellerde tatil yapan turistlerin büyük bir panik ve korku yaşamasına sebep olmuştur. Askerimiz, Polisimiz, Sivil Savunma Teşkilatı ve Orman Dairesi yetkilileri tarafından oluşturulan Kriz Merkezi ile olayın daha büyük sorunlar açmaması için gereken her türlü tedbirler alınmış olup söndürme işlemleri tamamlandıktan sonra gereken tüm incelemeler Askeri yetkililer tarafından yapılacaktır. Yaşanan üzücü olay karşısında en büyük tesellimiz herhangi bir can kaybının ve ciddi yaralanmaların olmamasıdır. Halkımıza, ülkemizde tatilini yapan tüm misafirlerimize ve bu olayda tesisleri zarar gören otel işletmecilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletir, böylesine vahim olayların bir daha yaşanmamasını ümit ederim"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.