EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Mavi Vatan ve deniz hukuku için dev işbirliği

Mavi Vatan ve deniz hukuku için dev işbirliği

Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi, Türkiye'de İçişleri Bakanlığı'na bağlı olan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi ile Deniz Hukuku alanında önemli bir işbirliğine imza attı.

Yayın Tarihi: 12/09/19 13:12
okuma süresi: 2 dak.
Mavi Vatan ve deniz hukuku için dev işbirliği
A- A A+

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'nin Güvenlik Bilimleri Enstitüsü ile Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi'nin Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında yürütülecek iş birliği hem öğrencilere hem de öğretim görevlilerine bir çok fırsat sunacak.

Deniz hukuku alanına giren konularda her iki kurum arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi yapılabilecek.

Ayrıca öğrencilere yönelik eğitim programları gerçekleştirilecek ve birlikte farklı projeler gerçekleştirilerek eğitime katkı sunulacak.

Yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte hayata geçecek protokolün imzaları Ankara JSGA'da, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'nin başkanı, Tuğgeneral Hüseyin Kurtoğlu ve Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Ağdelen attı.

İmza törenine katılan Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Eral Osmanlar, bu işbirliğinin hem öğrenci hem de öğretmenler için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekerek, protokol anlaşmasının iki kuruma da hayırlı olmasını diledi.

İşbirliğine ait çalışmalar, BAÜ DEHUKAM Başkanı Yrd. Doç.Dr. Emete Gözügüzelli ve JSGA Güvenlik Bilimleri Enstitü Başkanı Alb. Dr. Gökhan Sarı'nın önderliğinde, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü ile Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi'nin Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında yürütülecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.