GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Bakan Oğuz, Yedidalga'daki liman geliştirme çalışmalarını inceledi

Bakan Oğuz, Yedidalga'daki liman geliştirme çalışmalarını inceledi

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Yedidalga'da bulunan Şehit Salih Hüseyin askeri limanın iyileştirilmesi ilgili yürütülen çalışmaları inceledi.

Yayın Tarihi: 13/09/19 14:47
okuma süresi: 2 dak.
Bakan Oğuz, Yedidalga'daki liman geliştirme çalışmalarını inceledi
A- A A+

Bakanlık açıklamasına göre, geçtiğimiz ay da limanı ziyaret eden Bakan Oğuz, sözkonusu limanın iyileştirilme çalışmalarının en erken zamanda başlatılması yönünde talimat vermişti.

Bakan Oğuz'a incelemeler sırasında, Hayvancılık Dairesi Müdürü Gönen Vurana, Patlayıcı Maddeler Müfettişi Ali Akgürcü, Bakanlık yetkilileri ve Yedidalga Balıkçılar Birliği üyeleri eşlik etti.

Bakan Oğuz, bugün limana yapmış olduğu ziyarette, limanda son gelinen aşamayı yetkililerle birlikte değerlendirdi. Bakan Oğuz, limanın iyileştirilmesi çalışmalarını yakından takip ettiğini, önümüzdeki günlerde de son durumu görmek için yeniden limana geleceğini belirtti.

OĞUZ: "BALIKÇILARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Bakan Oğuz, her zaman balıkçıların yanında olduklarını söyleyerek, balıkçılıkla ilgili tüzükleri, mevzuat ve yasal düzenlemeleri yaparak, sorunların çözümü için çalışacaklarını belirtti.

Balıkçılık sektörünü cazip hale getirmek istediklerini anlatan Bakan Oğuz, bu doğrultuda planlamaların hazırlandığını, gerek teşviklendirme gerekse altyapı konularında yardımların yapılacağını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.