DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 1 dak.

Kalavaç Kültür Festivali pazar günü yapılacak

Kalavaç Kültür Festivali pazar günü yapılacak

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, pazar günü gerçekleşecek "Kalavaç Kültür Festivali" öncesi yapılan hazırlıkları ekibiyle yerinde inceledi.

Yayın Tarihi: 13/09/19 12:42
okuma süresi: 1 dak.
Kalavaç Kültür Festivali pazar günü yapılacak
A- A A+
Değirmenlik Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Karavezirler, Kalavaç Muhtarı Halil Karasoy'a, belediye personeline ve katkı koyan köylülere teşekkür etti.

KALAVAÇ'A 120 METRELİK BARİYER

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, Kalavaç'a toplamda 120 metrelik bariyer yapıldığını açıkladı.

Karavezirler, 44 yıl sonra yapılan bariyerlerin ağıllar bölgesine giderken ve su deposuna çıkarken meydana gelebilecek yoldan kayma riskini ortadan kaldırdığını söyledi.

YOLLAR FESTİVALE HAZIR

Ali Karavezirler, Kalavaç'tan Yeniceköy'e bağlanan, aynı zamanda Yeniceköy su deposu yolu olarak ve stabilizesi tamamlanan yolun kullanımına açıldığını söyledi.

Başkan Ali Karavezirler, Kalavaç Kültür Festivali"ne Lefkoşa istikametinden gelen misafirlerin Kalavaç'tan çıkarken bu yolu rahatlıkla kullanabileceklerini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.