İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Mahkemede görüşelim

Mahkemede görüşelim

Suat Günsel, EL-SEN'in sosyal medya açıklaması ile sendika başkanının demecine yer verdiği için Kıbrıs Postası'na dava açtı.

Yayın Tarihi: 16/09/19 16:40
okuma süresi: 2 dak.
Mahkemede görüşelim
A- A A+
Kıbrıs Postası

Geçtiğimiz haftalarda KIB-TEK'e borcu olduğu iddiasıyla Maliye Bakanlığı'nın elektriğini kesen EL-SEN, yüklü borçları ile dikkat çeken özel sektöre yöneleceğini açıklamış ve sendika sosyal medya hesabından "9 milyon TL'lik borcu hükümetler tarafından silinen Cratos Otel gibi 5 milyar 800 milyon TL borcu olan YDÜ de mahkemeye başvurdu. Bu borcu ödeyeceksiniz!" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Söz konusu duyuru-ilan ardından gazetemiz EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç'ı aramış ve sendika Başkanı Özkıraç, kamuoyuna gazetemiz aracılığı ile yakın zamanda Yakın Doğu Üniversitesi'nin elektriğini keseceklerini açıklamıştı.

Özkıraç 4 Eylül'de gazetemize "Bu hususta devlet özel ayırımını ortadan kaldırıyoruz. Vakti yakındır. Üniversiteler, yurtlar… Yakın Doğu Üniversitesi'nin akımını da keseceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

EL-SEN'in YDÜ'nün elektrik borcunu kamuoyuna açıklaması ardından Suat Günsel, EL-SEN Başkanı Özkıraç ile "EL-SEN'in duyurusu ile Özkıraç'ın açıklamalarını yayımlayan" Kıbrıs Postası'nı mahkemeye verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.