LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB, Bursa'nın kardeş şehirleri buluşmasına katıldı

LTB, Bursa'nın kardeş şehirleri buluşmasına katıldı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) 10 - 13 Eylül tarihleri arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültürel buluşma etkinliğine katıldı.

Yayın Tarihi: 19/09/19 09:15
okuma süresi: 2 dak.
LTB, Bursa'nın kardeş şehirleri buluşmasına katıldı
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Meclis Üyesi ve Kültür Sanat Komisyon Koordinatörü Umut Öksüz ve Dış İlişkiler Birimi'nden İlkem Tunar'dan oluşan LTB heyeti Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin daveti üzerine Bursa'nın tüm kardeş şehirlerini bir araya getirmek ve Bursa kentini de tanıtmak amacıyla düzenlediği uluslararası etkinlikte Lefkoşa'yı temsil etti.

KONUK BELEDİYELERLE İKİLİ TEMASLAR YAPILDI

Uluslararası düzeyde gerçekleşen etkinliğe Türkiye'den Belediye Başkanları ve Belediye yetkililerinin yanı sıra Saray Bosna, Gagavuz Özerk bölgesinden Cadır Lunga ve Filistin'in El – Halil belediyesinden yetkililer de katıldı.

LTB heyeti Saray Bosna, Gagavuz Özerk bölgesinden Cadır Lunga ve Filistin'in El – Halil belediyesi yetkileri ile de bire bir görüşmeler yaptı.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI İLE İKİ ŞEHRİN ORTAK ÇALIŞMALARI GÖRÜŞÜLDÜ

LTB adına Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörü Umut Öksüz ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş bir toplantı gerçekleştirdi.

oplantıda Başkan Aktaş'a LTB'nin çalışmaları ve başkent Lefkoşa ile ilgili çeşitli bilgiler aktarılırken, iki belediye arasında kardeş şehir protokolü imzalanmasının 30. yılı olacak olan 2020 yılı içinde gerçekleştirilebilecek etkinlikler değerlendirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.