YAŞAM
okuma süresi: 3 dak.

9. Ayın 11'inde, saat 9'u 11 geçe doğan bebeğin kilosu 9 libre 11 ons çıktı

9. Ayın 11'inde, saat 9'u 11 geçe doğan bebeğin kilosu 9 libre 11 ons çıktı

9. Ayın 11'inde, saat 9'u 11 geçe doğan bebeğin kilosu ise 9 libre 11 ons çıktı. Anne yeni doğan bebeği "üzücü bir zamanda gelen minik mucize" diye tanımladı.

Yayın Tarihi: 19/09/19 18:26
okuma süresi: 3 dak.
9. Ayın 11'inde, saat 9'u 11 geçe doğan bebeğin kilosu 9 libre 11 ons çıktı
A- A A+
ABD'de bir hastanede, 9/11 olayları olarak da bilinen 11 Eylül saldırılarının yıldönümünde saat 09.11'de 9 libre 11 ons (4 kilo 394 gram) ağırlığında bir bebek dünyaya geldi.

Annesi 11 Eylül'de doğan Christina'yı "minik mucize" diye tanımladı.

Tennessee eyaletindeki Germantown kentinde bulunan Methodist Le Bonheur Hastanesi'nin ameliyathane çalışanları doğumun tarihi ve bebeğin ağırlığı arasındaki ender görülen denklik karşısında şaşkınlığa uğradı.

Doğum 11 Eylül saldırılarının 18. yıldönümünde ABD genelinde anma törenleri yapılırken gerçekleşti.

Dört çocuk annesi Cametrione Malone-Brown "Christina üzücü bir zamanda gelen minik mucize. Yıkım ve ölüm arasındaki yeni bir hayat o" dedi.

Baba Justin Brown şunları ekledi:

Doktorun doğum saatini 11 Eylül diye açıkladığını duyduk ve sonra Christina'nın ağırlığını ölçtüler. Christina'nın 11 Eylül'de 9 libre 11 ons (4 kilo 394 gram) ağrılığında ve saat 09.11'de doğduğunu fark ettiğimizde şaşkınlıktan nutkumuz tutuldu. Özellikle böyle trajik bir günde bir mutluluk kaynağı bulmak gerçekten çok heyecan vericiydi.

Hastanenin kadın hastalıkları servisinde 35 yılı aşkın süredir çalışan Rachel Laughlin çarşamba günkü doğumu "tarihi bir olay" diye niteledi.

Laughlin "Bir bebeğin doğum tarihinin, saatinin ve ağırlığının denk geldiğini hiç görmedim. Bu son derece olağanüstü bir şey, üstelik 11 Eylül'ün 18. yıldönümünde daha da olağanüstü. 11 Eylül bir facia günüydü, Christina biraz umut ve mutluluğun bebeği" dedi.

Ebeveynleri Christina büyüdüğünde doğumunun anlamını onunla paylaşacaklarını söyledi.

Hastane tarafından paylaşılan Facebook paylaşımında Christina'nın annesinin şu ifadeleri söylediği belirtildi:

Çok duygulandık ve bunu hissettik. (...) 18 yıl sonra 11 Eylül gününde zafer sevinci yaşıyorsunuz; çok şiddetli ve hala acı veren bir günden neşe kaynağı buluyorsunuz.

Saldırılarda ölenlerin yakınları çarşamba günü New York'ta Ulusal 11 Eylül Anıt ve Müzesi'nin bulunduğu alanda toplandı.

Kurbanların isimleri okundu ve kalabalık Dünya Ticaret Merkezi'ne her bir uçağın çarptığı gün yaşamını yitirenler için iki dakikalık saygı duruşunda bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.