ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Uyuşturucu zanlısı Kırlar'ın tutukluluk süresi uzatıldı

Uyuşturucu zanlısı Kırlar'ın tutukluluk süresi uzatıldı

Mağusa'da Narkotik polisi tarafından tasarrufunda eroin türü uyuşturucu madde kalıntılı şırınga ve foil parçaları ile yakalanan Mehmet Kırlar2ın tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı.

Yayın Tarihi: 21/09/19 09:53
okuma süresi: 2 dak.
Uyuşturucu zanlısı Kırlar'ın tutukluluk süresi uzatıldı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Narkotik polislerinin, aldıkları bir bilgi ışığında ticari bir taksi de eroin türü uyuşturucu madde içeren şırınga ile yakalanan ve evinde de içerisinde eroin türü uyuşturucu madde bulunan foil kağıtlar bulunan Mehmet Kırlar dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

"Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlamasıile ilgili tutuklanan zanlı Kırlar, aleyhinde yürütülen soruşturmanın devam etmesi nedeni ile mahkeme emri ile 4 gün daha poliste tutuklu kalacak.

1 KİŞİ ARANIYOR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hasan Selvili mahkemede sunduğu şahadette, 18 Eylül 2019 tarihinde alınan bir bilgide zanlı Mehmet Kırlar'ın tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini belirtti. Ayni gün zanlı Kırlar'ın ticari bir takside tespit edilerek alıkonulduğunu söyleyen Selvili, arabada yapılan aramada içerisinde eroin türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet şırınga ile yine içerisinde eroin türü uyuşturucu olduğuna inanılan kapak bulunduğunu anımsattı.

Zanlı Kırlar'ın evinde de arama yapıldığını ifade eden Selvili, evde eroin kalıntısı olduğuna inanılan 5 adet foilkağıdı ve yine içerisinde eroin kalıntısı olduğuna inanılan 2 adet demir çubuk bulunduğunu aktardı. Zanlının poliste verdiği gönüllü ifadesinde suçunu kabul ettiğini söyleyen Selvili, suçla bağlantısı olduğu tespit edilen 1 kişinin daha arandığını açıkladı. Yürütülen soruşturmanın devam ettiğine dikkat çekerek alınması gereken ifadelerin olduğunu ve analiz sonuçların henüz ellerine ulaşmadığını ifade eden Selvili, zanlının 4 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.