LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de Kıbrıs ve Uluslararası Kültür Gecesi düzenlendi

LAÜ'de Kıbrıs ve Uluslararası Kültür Gecesi düzenlendi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Merkezi tarafından 2019-2020 Akademik Yılı'nda üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenciler için düzenlenen oryantasyon günleri çerçevesinde "Kıbrıs ve Uluslararası Kültür Gecesi" öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 22/09/19 15:00
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de Kıbrıs ve Uluslararası Kültür Gecesi düzenlendi
A- A A+

Gece, kültürel çeşitliliği yakından tanıma fırsatı sundu

LAÜ'den verilen bilgiye göre, oryantasyon programı kapsamında düzenlenen gecede, LAÜ'ye yeni kayıt yaptıran ve farklı ülkelerden gelen öğrenciler ve aileleri biraraya gelerek kültürel çeşitliliği yakından tanıma fırsatı buldular. Düzenlenen etkinlikte, Lefke Belediyesi Halk Dansları Ekibi, tarafından Kıbrıs Halk Oyunları gösterisi ile Türkiye, Pakistan, Zibbabwe, Fil Dişi Adaları ve Tunuslu öğrencilerin defile ve dans gösterileri yer aldı. Kıbrıs'a özgü kültürel değerlerimizden kültürel müzikler ve folklor gösterisi gecede büyük beğeni toplarken öğrenciler müzik ve kültürel oyunlara eşlik ederek keyfli vakit geçirme imkanı da buldular.

Kıbrıs mutfağına ait yiyecekler beğenildi

Gece boyunca doyasıya eğlenen öğrenciler, kültürel çeşitliliğin tadını çıkarırken, etkinlik programı kapsamında, geceye özel hazırlanan Kıbrıs mutfağına ait yiyecekler öğrenciler ve aileleri tarafından beğeni ile tadıldı. Program kapsamında açılan ve çeşitli ülkeleri tanıtan fotoğraf sergisi aileler ve öğrenciler tarafından ziyaret edilirken, farklı kültürlerin ve Kıbrıs rüzgarının estiği gecede öğrencilerin sosyalleşmesi ve farklı kültürleri tanımasına önemli bir fırsat sunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.