EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Ekim ayında Güney Kıbrıs - Ürdün İş Forumu

Ekim ayında Güney Kıbrıs - Ürdün İş Forumu   

Ekim ayında Güney Kıbrıs'ta Güney Kıbrıs - Ürdün İş Forumu yer alacak.

Yayın Tarihi: 24/09/19 15:54
okuma süresi: 1 dak.
Ekim ayında Güney Kıbrıs - Ürdün İş Forumu   
A- A A+
Ürdün ile Güney Kıbrıs arasındaki işbirliğinin ilerletilmesi amacıyla 10 ile 12 Ekim tarihleri arasında Güney Lefkoşa'da bir İş Forumu düzenlenecek.

Güney Kıbrıs İşveren ve Sanayiciler Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, söz konu forum Rum Dışişleri Bakanlığı, Ürdün'ün Güney Kıbrıs Büyükelçiliği ve Güney Kıbrıs Yatırımı Teşvik Örgütü ile Ürdün Ticaret Derneği himayesinde, Rum Enerji, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı ile işbirliği içinde Federasyon tarafından düzenleneceği duyuruldu.

Güney Kıbrıs'taki Ürdün misyonu Ürdün Ticaret Odası Başkanı ve Ürdün Milletvekili Nael Al Kabarity'e eşlik edecek.

Foruma katılma başvuruları için 4 ekim'e kadar https://forms.gle/FJwoFeVsZzhgZuCV6 elektronik adrese başvurarak gerekli formlar doldurabileceği duyuruldu. Bu şekilde Güney Kıbrıs İşveren ve Sanayiciler Federasyonu iki ülke iş adamları arasında uygun görüşmeleri düzenleyebilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.