ALSANCAK
okuma süresi: 2 dak.

Ataser'den hükümete tepki: "Bizi oyaladınız, umutlarımızı çaldınız"

Ataser'den hükümete tepki: "Bizi oyaladınız, umutlarımızı çaldınız"

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, hükümete sert tepki gösterdi.

Yayın Tarihi: 24/09/19 20:55
okuma süresi: 2 dak.
Ataser'den hükümete tepki: "Bizi oyaladınız, umutlarımızı çaldınız"
A- A A+
Girne Postası – Sosyal Medya

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, hükümetin, "çevre yolu" projesinin hayata geçmesi için protokol kapsamında Türkiye'den KKTC'ye aktarılan 653 milyon TL'den kaynak ayırmadığını belirterek, "Bizim umutlarımızı çaldınız, bizi oyaladınız, bizimle dalga geçtiniz" sözleriyle hükümete sert tepki gösterdi.

2011 yılından beri yolun yapımı için vatandaşlarla birlikte verdikleri mücadeleye dikkat çeken Ataser, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hükümete şöyle seslendi:

"Girne – Alsancak – Lapta Çevre yolu düzenlenme yapılması konusunda BİZE SÖYLEDİNİZ: 2011 yılında ilk ihale süreçinde yanlış uygulamalar yaptınız, DÜZELTİK. BİZE SÖYLEDİNİZ: Yolun projesinin yapılması için teknik ekip ve bütçemiz yok. DIŞTAN HİZMET ALARAK YAPTIK. BİZE SÖYLEDİNİZ: Yol güzergahındaki esnaf ve vatandaşınan konuşulup projenin anlatılması gerekiyor. BİZ ANLATTIK. BİZE DEDİNİZ: Yol güzergahındaki duvarlar, ağaçlar, tabelalar, evler, iş yerleri sökme ve geri çekilme ister. ESNAF ve VATANDAŞIMIZ ile YAPTIK. SİZ NE YAPTINIZ MERKEZİ HÜKÜMET? Bugün mali protokolu gördük. BİZİM YOL ile ilgili hiçbir kaynak, talep yok. İŞTE BU OLMADI. Bizi oyaladınız, bizimle dalga geçtiniz, bizim umutlarımızı çaldınız, bizi gereksiz gerdiniz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.