EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ Öğretim Üyesi Övgün'e uluslararası hakem ödülü

DAÜ Öğretim Üyesi Övgün'e uluslararası hakem ödülü

Daü Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Övgün'e uluslararası hakem ödülü verildi.

Yayın Tarihi: 26/09/19 15:08
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ Öğretim Üyesi Övgün'e uluslararası hakem ödülü
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Fen ve Edebiyat Fakültesi, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Övgün, Web of Science'ın kuruluşu olan PUBLONS'tan, Fizik dalında SCIE indeksli bilimsel makale değerlendirme sıralamasında %1'lik dilime girmesinden ötürü "Global Bağımsız Hakem Ödülleri 2019 (Global Peer Review Awards 2019)"a bir kez daha layık görüldü.

Yrd. Doç. Dr. Övgün, söz konusu ödülü Fizik dalında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) ve Türkiye'den almayı başaran tek kişi oldu.

Yrd. Doç. Dr. Övgün tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "2018'de aldığım ödülü, 2019 yılında da tekrardan almanın mutluluğunu sizinle paylaşmak isterim. DAÜ'den bu ödülü farklı alanda (Cross-Fields dalında) ise DAÜ Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden Doç. Dr. Önsen Toygar hoca aldı. Kendisini tebrik ediyorum" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.