SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Üç branşta KTSYD Kupası oynanacak

Üç branşta KTSYD Kupası oynanacak

Masa tenisi, voleybol ve hentbol branşlarında KTSYD Kupası oynanacak.

Yayın Tarihi: 27/09/19 12:35
okuma süresi: 2 dak.
Üç branşta KTSYD Kupası oynanacak
A- A A+
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) tarafından her yıl düzenlenen KTSYD Kupası mücadeleleri masa tenisi, voleybol ve hentbol branşlarında devam edecek.

Ağustos ayında futbolda 33'üncüsü düzenlenen KTSYD Kupası'nın ardından masa tenisinde yarın voleybolda ekim ayında ve hentbolda kasım ayında KTSYD Kupası oynanacak.

MASA TENİSİNDE KTSYD KUPASI YARIN

Masa tenisinde KTSYD Kupası bu yıl, 2018-2019 sezonu büyük erkek ve kadın liglerini ilk iki sırada bitiren takımlar arasında yarın 10.00'da oynanıyor.

Kendi aralarında yapacakları karşılaşmalarda 2 galibiyete ulaşan takımlar KTSYD Kupası'nda şampiyonluğa ulaşacak.

Buna göre erkeklerde GAÜ-LAÜ ve kadınlarda GAÜ-YDÜ, 2019-2020 sezonunun ilk büyükler takım mücadelesinde karşı karşıya gelecekler.

KUPA EKİM AYINDA VOLEYBOL, KASIMDA HENTBOL BRANŞINDA OYNANACAK

Voleybolda KTSYD Kupası bu yıl 14-17 Ekim tarihleri arasında oynanacak.

Büyük Kadınlar kategorisinde oynanacak olan kupa Atatürk Spor Salonu'nda yer alacak. Hentbolda ise KTSYD Kupası mücadelesi büyükler kategorisinde 25-30 Kasım tarihleri arasında oynanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.