DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Levent Kutay, New York'taki izlenimlerini Kıbrıs Postası'na değerlendirdi

Bugünlerde dünyanın kalbi New York...

Kıbrıs Postası Yazarı Levent Kutay, BM'nin New York'taki merkezinin çevresinden videolu bilgi aktardı.

Yayın Tarihi: 27/09/19 19:00
okuma süresi: 1 dak.
Bugünlerde dünyanın kalbi New York...
A- A A+
Kıbrıs Postası

Kıbrıs Postası Yazarı Levent Kutay, Birleşmiş Milletler'in (BM) New York'taki merkezinin çevresinden videolu bilgi aktardı.

BM merkezinin karşısındaki Türk Evi ile ilgili bilgi aktaran Kutay, Türk Evi'nin bir katında da KKTC temsilciliği olduğunu söyledi.

Başbakan Yardımıcsı Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ile birlikte New York'ta bulunan BRT Muhabiri ve Kıbrıs Postası Yazarı Levent Kutay, izlenimlerini aktarmaya devam etti.


BM Genel Merkezi'nın bulunduğu New York'a "dünyanın diplomatik başkenti" denilebileceğini belirten Levent Kutay, diplomasinin kalbinin attığı noktada bulunan tremsilciliklerden birinin de Türkiye'ye ait olduğuna işaret etti.

Bölgeden paylaştığı video ile bilgi veren Kutay, şu anda yeniden inşası devam eden Türk Evi'nin bir katında da KKTC Temsilciliği olduğunu hatırlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.