KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 3 dak.

Vakıflar'ın "Bir dans, bir sergi, bir iyilik" etkinliği mest etti: "Amacımız; hayvan sevgisini yaymak, farkındalık yaratmak"

Vakıflar'ın "Bir dans, bir sergi, bir iyilik" etkinliği mest etti

Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Samanbahçe'de 275 tane köpeğe yuva bulunma amacı ile "Bir dans, bir sergi, bir iyilik" sloganı ile iki toplumlu tango gösterisi ve fotoğraf sergisi düzenledi. Konuyla ilgili Kıbrıs Postası'na konuşan Vakıflar Genel Müdürü Benter, çok güzel bir tango gecesi olduğunu, birçok değişik ülkelerden misafirleri ağırladıklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 30/09/19 07:45
okuma süresi: 3 dak.
Vakıflar'ın "Bir dans, bir sergi, bir iyilik" etkinliği mest etti
A- A A+
Kıbrıs Postası - Rahmican ÇALIŞKAN

Kıbrıs Vakıflar İdaresi, "Bir dans, bir sergi, bir iyilik" sloganı ile iki toplumlu tango gösterisi ve fotoğraf sergisi düzenledi. Samanbahçe'de, 275 tane köpeğe yuva bulunma amacı ile düzenlenen etkinlikte gerek tango dansı ile izleyenleri mest ederken, birçok tablo da sergilendi. Geceye TDP Milletvekili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Zeki Çeler, CTP Milletvekili Armağan Candan'ın yanı sıra ülkenin tanınan birçok ismi de teşrif etti.

BENTER: "AMACIMIZ; HAYVAN SEVGİSİNİ YAYMAK, FARKINDALIK YARATMAK"

Konuyla ilgili Kıbrıs Postası'na konuşan Vakıflar İdaresi Genel Müdürü İbrahim Benter, çok güzel bir tango gecesi olduğunu, birçok değişik ülkelerden misafirleri ağırladıklarını anlattı. Amaçlarının; hayvan sevgisini yaymak, ülkemizde hayvanları korumak ile ilgili farkındalık yaratmak olduğunu vurgulayan İbrahim Benter, "Vakıflar İdaresi olarak bu bizim için yeni bir şey değil. Hayvanları korumak ile ilgili yüzyıllar önce kurulmuş vakıflarımız var. Dolayısıyla bu tip projelere destek veriyoruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

VAKIFLAR'IN AÇIKLAMASI…

Kıbrıs Vakıflar İdaresi'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, Kıbrıs Vakıflar İdaresi Samanbahçe'de Lefkoşa Hayvan Barınağı'nda yaşayan 275 köpeğe yuva bulmak için bir etkinlik düzenledi. Etkinlik saat 20.00'de başladı. Etkinlik Gifder fotoğraf sanatçılarının barınaklardaki derin hüznü anlattığı fotoğraflarının sergisi, Atina, İstanbul, İzmir, Limasol ve Lefkoşa'dan, ortak bir amaç için gönüllü olarak bir araya gelen tango dansçılarının ve DJ'lerininshowlarıyla açıldı.

Yapılacak olan satışlardan elde edilecek gelir, Lefkoşa Hayvan Barınağı'na verilecek. Saat 20.00-21.30 arasında gerçekleşen serginin ardından, 21.30 itibariyle sosyal tango dansçıları sahipsiz hayvanların sesini duyurmak için gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans etti.

Etkinliğe ana sponsor Kıbrıs Vakıflar İdaresi'nin yanı sıra, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay'ı, Turkcell, Gifder, Girne Belediyesi ve Elexus Hotel de destek verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.