TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Fatih ve Oruç Reis'e İHA koruması

Fatih ve Oruç Reis'e İHA koruması

T.C. Milli Savunma Bakanlığı, Doğu Akdeniz'de faaliyetlerini sürdüren Fatih sondaj ve Oruç Reis araştırma gemilerinin İnsansız Hava Araçları refakatinde görevlerine devam ettiklerini duyurdu.

Yayın Tarihi: 30/09/19 14:34
okuma süresi: 1 dak.
Fatih ve Oruç Reis'e İHA koruması
A- A A+
Doğu Akdeniz'de faaliyetlerine devam eden Fatih sondaj ve Oruç Reis araştırma gemilerine, Deniz Karakol Uçakları ve İnsansız Hava Araçlarının (İHA) eşliğinde Deniz Kuvvetleri'ne ait unsurlar refakat görevini sürdürüyor.

Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Doğu Akdeniz'de faaliyetlerine devam eden Fatih sondaj ve Oruç Reis araştırma gemilerimize Deniz Karakol Uçakları ve İHA'ların eşliğinde Deniz Kuvvetlerimize ait unsurlar refakat görevini sürdürüyor" denildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.