TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

TC Milli Güvenlik Kurulu toplandı! Doğu Akdeniz konusu da masada

TC Milli Güvenlik Kurulu toplandı! Doğu Akdeniz konusu da masada

TC Milli Güvenlik Kurulu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı, masada Doğu Akdeniz başta olmak üzere dış politikadaki önemli başlıklar da var.

Yayın Tarihi: 30/09/19 18:02
okuma süresi: 1 dak.
TC Milli Güvenlik Kurulu toplandı! Doğu Akdeniz konusu da masada
A- A A+
Türkiye Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.45'te başladı.

Toplantının ana gündem maddeleri Suriye ve terörle mücadele olacak. Suriye'de ABD ile kurulacak "güvenli bölge" sürecindeki takvim ele alınacak.

Hava ve kara devriyeleri ile bölgedeki son durum da kapsamlı şekilde değerlendirilecek.

Güvenli bölge planı hayata geçmezse kara harekatları Güvenli bölge planının hayata geçirilememesi durumunda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat'ın doğusuna dönük kara harekatına ilişkin son hazırlıkların da ele alınması bekleniyor.

Ayrıca yurt içinde devam eden terörle mücadele operasyonları ve sonuçlarının da değerlendirileceği belirtiliyor.

Doğu Akdeniz ve dış politikalar da masada Toplantıda Doğu Akdeniz başta olmak üzere dış politikadaki önemli başlıklar da masada olacak.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.