ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Husumet nedeniyle birbirlerine girdiler

Husumet nedeniyle birbirlerine girdiler

Mağusa'da iki grup arasında çıkan kavga sonucu 6 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 01/10/19 08:02
okuma süresi: 3 dak.
Husumet nedeniyle birbirlerine girdiler
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da geçtiğimiz aylar içerisinde müstahdemi olduğu İnciraltı Restoran'ı yüz bin TL'nin üzerinde dolandırdığı gerekçesi ile iş yeri sahibi Hasan Caner tarafından polise şikayet edildiği gerekçesi ile husumeti bulunan Seyit Hüseyin Gözel ve Hüseyin Acar, dün gece Hasan Caner ve beraberindeki Vedat Caner, Hamza Akbelli ve Mustafa Menekşeli ile kavga etti.

Polis tüm zanlıları tutuklayarak dün "Kavga", "Rahatsızlık", Sarhoşluk" ve "Kasti hasar" suçlaması ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Mahkeme, soruşturma maksatlı zanlılar Seyit Hüseyin Gözel, Hüseyin Acar, Hasan Caner, Vedat Caner, Hamza Akbelli ve Mustafa Menekşeli'nin 1 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

BİRBİRLERİNİN TİŞÖRTLERİNİ YIRTTILAR

Olayın soruşturmasını yürüten polis çavuşu Erim Arıkhan mahkemede verdiği ifadesinde, 30 Eylül 2019 tarihinde saat 00.05 raddelerinde İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir iş yeri içerisinde ve önünde zanlı Seyit Hüseyin Gözel ve Hüseyin Acar bir taraf olup, aralarında önceden Seyit Hüseyin Gözel'i polise şikayet ettiği gerekçesiyle husumeti bulunan zanlı Hasan Caner, Vedat Caner, Hamza Akbelli ve Mustafa Menekşeli birbirlerine yüksek sesle bağırıp çağırarak rahatsızlık yaptıktan sonra birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile vurarak kavgada yer aldıklarını açıkladı.

Mesele ile ilgili olarak tüm zanlılar tutuklandığını kaydeden Arıkhan, yapılan soruşturmada zanlı Hasan Caner ve zanlı Seyit Hüseyin Gözel'in giymekte olduğu tişörtlerinin yırtılarak kasti hasara uğradığının tespit edildiğini ifade etti. Tüm zanlıların doktor kontrolünden geçirildiğini ve zanlı Gözel'in alnında kesi oluştuğunun doktor raporuyla öğrenildiğini belirten Arıkhan, bu bağlamda olayda tecavüzkar alet kullanıldığı şüphesinin meydana çıktığını açıkladı.

Ayrıca bahse konu iş yerine ait kamera görüntülerinden yapılan incelemede olaya dahil olan 1 kişinin daha olduğunun tespit edildiğini kaydeden Arıkhan, soruşturmanın selameti açısından zanlılar hakkında tutukluluk talebinde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.