EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KISBÜ DOÇEK'de bayrak değişimi

KISBÜ DOÇEK'de bayrak değişimi

Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Doğa ve Çevre Kulübü'nde dün itibariyle Başkanlık koltuğu el değiştirdi.

Yayın Tarihi: 01/10/19 08:08
okuma süresi: 2 dak.
KISBÜ DOÇEK'de bayrak değişimi
A- A A+
Kulübün Kurucu Başkanı Abdurrahman Arıkan, Kulüp Başkanlığı görevini bayrak teslim töreninde geçtiğimiz dönemlerde Kulüp Sponsorluk Başkanlığı ve Kulüp Başkan Yardımcılığı görevlerinde yer alan Haluk Tuğluk'a devretti.

Başkan Arıkan, "Her geçen gün büyüyen ve enerji dolu yapısıyla da tebrikleri toplayan Kulübümüz yeni bir döneme girmek üzeredir. Geçtiğimiz süre zarfında birçok organizasyonu geride bırakmanın haklı gururunu yaşamaktayım. Haluk Bey işine sadık ve tecrübeli bir arkadaşımız. Ekip arkadaşlarımızın da desteğiyle kulüp altın çağını yaşamaya devam edecektir.Tüm ekip arkadaşlarıma ve koca yürekli 254 üyemize sonsuz teşekür ederim" ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanlığı görevine gelen Tuğluk ise "Bizim açımızdan zor bir gün diyebilirim. Abdurrahman Bey Kulüp ile bütünleşmiş bir sima olarak hafızalara kazınacaktır. Onun döneminde birçok başarıyı elde ettik. Bundan sonra ki süreçte de bize destek verecektir. Almış olduğumuz sorumluluğun bilincindeyiz. Çalışmalarımıza artılar katarak ilerleyeceğiz. Hiçbir tereddüt yaşamadan ileriye dönük planladığımız uzun vaadeli projelerimizi hayata geçirmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.