DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 4 dak.

Karavezirler: "Sizlerle olmak bize onur verir, gurur verir, mutluluk verir"

Karavezirler: "Sizlerle olmak bize onur verir, gurur verir, mutluluk verir"

Değirmenlik Belediyesi her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği "Yaşlılar Yemeği"ni dün Salamis Hotel'de gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 03/10/19 10:22
okuma süresi: 4 dak.
Karavezirler: "Sizlerle olmak bize onur verir, gurur verir, mutluluk verir"
A- A A+

Değirmenlik Belediyesi Başkanı Ali Karavezirler başta olmak üzere, meclis üyeleri, Gündüz Bakım Merkezi Sorumlusu, Yüksek Hemşire Laden Serinsu Konuşur ve ekibi, belediye çalışanları yemeğe katılan 65 yaş üzeri bireylerin yanında oldu.

Başkan Ali Karavezirler, 21 muhtarlık içerisinde yaşayan büyüklerle birlikte olmanın onur, gurur ve mutluluk verici olduğunu kaydetti.

"1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" nedeniyle Değirmenlik Belediyesi'ne bağlı köylerde oturan 65 yaş üzeri yaklaşık 700 yaşlı, Salamis Otel'de düzenlenen yemekte biraraya geldi.

2 Ekim Çarşamba günü gerçekleşen yemekte Gündüz Bakım Merkezi 5'inci Mevsim Yaşam Korosu şarkılar söylerken, Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Topluluğu muhteşem danslarıyla yemeğe katılanları eğlendirdi.

Değirmenlik Belediyesi'ne bağlı köylerden yaklaşık 700 kişinin katıldığı yemekte sunumu Fatoş Ercantan yaparken, ilk konuşmayı Yaşlılara Hizmet Birimi Sorumlusu, Yüksek Hemşire Laden Serinsu Konuşur yaptı. Yaşlıların ihtiyaç ve gereksinimlerini anlatan Konuşur, konuşmasında özellikle Değirmenlik Belediyesi tarafından Meriç köyüne yapılan Gündüz Bakım Merkezi'ni ve merkezin verdiği hizmetleri anlattı.

Değirmenlik Belediyesi zabıtalarının ve personelinin yaşlılarımıza her an yardımcı olduğu yemekte, eski dostlarıyla biraraya gelen büyüklerimiz duygusal anlar yaşarken, başta Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler'e, meclis üyelerine ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Karavezirler konuşmasında şunlara yer verdi:

"Çok değerli büyüklerim. Ellerinizden öper, sevgi ve saygılarımı sunarım. Muhtarlarım ve Değirmenlik Belediyesi, beldesi sınırları içerisinde 21 muhtarlığa bağlı bölge halkım. Hepiniz "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü"ne hoşgeldiniz… Bu güzel günü düzenleyen Meriç Gündüz Bakım Merkezi'ndeki tüm güzel ekibe çok çok teşekkür ederim. Değirmenlik Belediyesi tüm personeline, 15 aylık süre içerisinde canla başla mücadele ettikleri için çok teşekkür ederim.

Yiğitler köyü büyüklerim, hoşgeldiniz…

Erdemli köyü büyüklerim, Kırıkkale köyü büyüklerim, Dilekkaya köyü büyüklerim, Gaziköy büyüklerim, Meriç büyüklerim, Balıkesir büyüklerim, Demirhan büyüklerim, Minareliköy büyüklerim, Değirmenlik'te Başpınar Muhtarlığı büyüklerim, Tepebaşı Muhtarlığı büyüklerim, Camialtı Muhtarlığı büyüklerim, Mehmetçik Muhtarlığı büyüklerim, Saray Mahallesi Muhtarlığı büyüklerim, Bahçelievler Muhtarlığı büyüklerim, Beyköy Muhtarlığı büyüklerim, Cihangir Muhtarlığı büyüklerim, Düzova Muhtarlığı büyüklerim, Çukurova Muhtarlığı büyüklerim, Yeniceköy Muhtarlığı büyüklerim ve Kalavaç Muhtarlığı büyüklerim…

21 muhtarlık da kalbimdedir, gönlümdedir. Bunu biliniz. Hatam varsa da sizlerden özür dilerim. Allah bundan sonra hata yapmamak üzere sizlerle birlikte hepimize uzun ömürler versin.

Sizlerle olmak bize onur verir, gurur verir, mutluluk verir. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, meclis üyesi arkadaşlarımla ve 21 muhtarımla birlikte varolduk. Muhtarlarıma bağlı azalarım da var. "Biz bir aileyiz" olgusu içerisinde bugüne kadar geldik. Ve herkes bir değerdir.

Diyalize giden abilerimize ablalarımıza da bir hizmet başladı. Bundan dolayı da Gündüz Bakım Merkezi Sorumlusu Laden Serinsu Konuşur'a çok çok teşekkür ederim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.