İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Dualar minik Deniz için: Durumu stabil

Dualar minik Deniz için: Durumu stabil

Ötüken'de evinin garajından çıktığı esnada annesi tarafından fark edilmeyerek ağır şekilde yaralanan 2 yaşındaki Deniz Sertsoy'un yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü ve durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Yayın Tarihi: 03/10/19 12:44
okuma süresi: 1 dak.
Dualar minik Deniz için: Durumu stabil
A- A A+
Kıbrıs Postası

Ötüken'de evinin garajından çıktığı esnada Meltem Sertsoy isimli anne kullanımındaki NS 082 plakalı aracı ile 2 yaşındaki kızı Deniz Sertsoy isimli çocuğuna çarparak ağır yaralanmasına neden olmuştu.

Olayın ardından ağır yaralanan küçük Deniz, Mağusa Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Lefkoşa Devlet Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Servisi'nde doktorlar tarafından gözetim altında bulunan 2 yaşındaki Deniz Sertsoy'un durumunun ağır olduğu ve stabil olarak devam ettiği öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.