TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Erdoğan, Polis Akademisi Başkanlığı'na DAÜ'de görev alan Çolak'ı atadı

Erdoğan, Polis Akademisi Başkanlığı'na DAÜ'de görev alan Çolak'ı atadı

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Polis Akademisi Başkanlığına, daha önceden Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde Yardımcı Doçent ve Doçent olarak görev yapan Prof. Dr. Yılmaz Çolak atandı.

Yayın Tarihi: 04/10/19 11:39
okuma süresi: 2 dak.
Erdoğan, Polis Akademisi Başkanlığı'na DAÜ'de görev alan Çolak'ı atadı
A- A A+
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Polis Akademisi Başkanlığına, daha önceden DAÜ'de de görev yapan Prof. Dr. Yılmaz Çolak atandı.

Söz konusu atama 4652 sayılı Polis Yüksek Öğretim Kanunu'nun 6'ncı maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri
gereğince yapıldı.

YILMAZ ÇOLAK KİMDİR?

Prof. Dr. Yılmaz Çolak, 1969 yılında Giresun Görele'de doğdu. 1993 yılında ODTÜ Sosyoloji Bölümünden Lisans, burslu olarak okuduğu Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden Yüksek Lisans (1994) ve aynı bölümden Doktora (2000) dereceleri aldı.Kırıkkale ve Bilkent Üniversitelerinde Araştırma Görevlisi, ardından 2000-2010 yılları arasında Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde Yardımcı Doçent ve Doçent olarak görev aldı. 2003 yılında Belçika Brugge'de Birleşmiş Milletler Üniversitesinde "Misafir Araştırmacı" olarak bulundu.

Prof. Dr. Yılmaz Çolak 2010 yılında Polis Akademisinde öğretim üyesi olarak göreve başladı.

Aralık 2013 – Mayıs 2014 tarihleri arasında Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürü olarak görev yaptı. Mayıs 2014'de Polis Akademisi Başkanı olarak atandı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.